Newsletter

Encarna Mauri

Parada 66, 287-288

Contacte

93 209 19 64

 

Horari

Dilluns a dissabte de 8 a 14:30h

 

Serveis

Encàrrecs per telèfon

Serveis a domicili

Cobrament amb targeta

 

Especialitats alemanyes

 

Fleischkäse Gebacken Fein

Deliciós pastís alemany de carn de porc al forn lleugerament fumat. És molt esponjós i tendre. És un plat tradicional molt apreciat a Alemanya.

 

Leberwurst fein und grob

Paté alemany de vedella lleugerament fumat. Boníssim! Molt típic i apreciat a la xarcuteria alemanya. N’hi ha de dos tipus depenent de com es pica la carn, fina o gruixuda.
 

Teewurst grob und fein

Deliciós paté alemany de carn magra de porc picada fina o gruixuda i embotida. Està lleugerament fumat i sol menjar-se untat en pa.

 

Münchner Weißwürste

Les tradicionals salsitxes blanques de Munic elaborades amb la millor carn de vedella, porc i amb les més saboroses espècies. El millor és menjar-les bullides en aigua acompanyades de mostassa dolça i un bretzel (panet salat típic).

 

Original Münchner Weißwurstsenf

Mostassa dolça típica de Munic ideal per acompanyar les tradicionals salsitxes blanques Münchner Weißwürste, de la mateixa manera com es preparen en les paradetes dels mercats de la capital de Baviera.

 

Grill-Haxe und SchinkenEisbein

Deliciós garró de porc. Es cuina bullint-lo primer i després a la graella. Aquest procés de cocció fa que quedi ben cruixent per fora i tendre i sucós per dins, a més de donar-li un gust espectacular. És un dels plats més tradicionals i apreciats de la cuina alemanya.

 

Ungarische Salami

Tradicional salami d’origen hongarès. La combinació de la millor carn de porc, una barreja d’espècies escollides i una maduració lenta, fan que aquest embotit tingui un sabor amb molta personalitat reconegut arreu del món.
 

Deutsche Brot Wurst Hering Salat Kuchen Sorten

Ampli assortiment de pans, embotits, arengades, amanides, pastissos i gran varietat de productes típics genuïns d’Alemanya. Guten Appetit!